Δημόσιες Υπηρεσίες Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας

Μπορείς να συνομιλήσεις με εξειδικευμένο Σύμβουλο Σταδιοδρομίας από τον υπολογιστή σου μέσω γραπτών μηνυμάτων.

Η υπηρεσία θα είναι σύντομα διαθέσιμη

Μάθε για την υπηρεσία άμεσης συνομιλίας Συμπλήρωσε τη φόρμα συνομιλίας

 

Χρήσιμα Links

europass2 ploigos info kinitikotita banner
ethnikomitrooproosodon logo NQF 250 ploteus

 

 

 

 

  1. Αποφάσισε πώς θέλεις να προβάλεις τον εαυτό σου μέσα από το portfolio. Ποια επιτεύγματα και δεξιότητες θέλεις να αναδείξεις.
  2. Αποφάσισε αν θέλεις να φτιάξεις το portfolio σου στα αγγλικά ή στα ελληνικά, καθώς η εφαρμογή σου δίνει τη δυνατότητα αυτής της επιλογής. Αν ενδιαφέρεσαι να μετακινηθείς σε άλλη χώρα για σπουδές ή για εργασία, μπορείς να αξιοποιήσεις τη δυνατότητα δημιουργίας του portfolio σου στην αγγλική γλώσσα.
  3. Συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι, τα αποδεικτικά που θα τα συνοδεύουν και σκέψου πώς θα τα δομήσεις.
  4. Στην επιλογή των αποδεικτικών στοιχείων, έχε υπόψη σου ότι κάποια αποδεικτικά μπορεί να «κουμπώνουν» σε περισσότερες από μία δεξιότητες.
  5. Φρόντισε τη συνοχή και τον τρόπο παρουσίασης. Η εικόνα του φακέλου είναι πολύ σημαντική.
  6. Καθώς το portfolio είναι το «πορτραίτο» της προσωπικής σου εξέλιξης και ανάπτυξης, είναι προφανές ότι θα πρέπει να αλλάζει σε τακτά διαστήματα, κάθε φορά δηλαδή που νομίζεις ότι έχεις κάνει κάτι σημαντικό που θέλεις να παρουσιαστεί. Επίσης, θα είναι χρήσιμο να μπορείς να το προσαρμόζεις ανάλογα με τη θέση που σε ενδιαφέρει και να συμπεριλαμβάνεις τα στοιχεία εκείνα που θα ενισχύσουν την υποψηφιότητά σου για τη συγκεκριμένη θέση.