Δημόσιες Υπηρεσίες Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας

Μπορείς να συνομιλήσεις με εξειδικευμένο Σύμβουλο Σταδιοδρομίας από τον υπολογιστή σου μέσω γραπτών μηνυμάτων.

Η υπηρεσία θα είναι σύντομα διαθέσιμη

Μάθε για την υπηρεσία άμεσης συνομιλίας Συμπλήρωσε τη φόρμα συνομιλίας

 

Χρήσιμα Links

europass2 ploigos info kinitikotita banner
ethnikomitrooproosodon logo NQF 250 ploteus

 

 

 

 

  • Η ανάπτυξη και αξιοποίηση δεξιοτήτων αποκτά ολοένα αυξανόμενη βαρύτητα στο σύγχρονο κόσμο της εργασίας. Οι εργοδότες ζητούν κάτι περισσότερο από την επαγγελματική και τεχνική γνώση. Θέλουν εργαζόμενους που μπορούν συνέχεια να μαθαίνουν και να προσαρμόζονται, να επικοινωνούν αποτελεσματικά, να σκέφτονται δημιουργικά, να συνεργάζονται, αλλά και να ηγούνται. Αυτές και άλλες βασικές δεξιότητες αυξάνουν τη δυνατότητα που έχει κάποιος να βρει και να διασφαλίσει μια θέση εργασίας, καθώς και να πραγματοποιήσει μεταβάσεις και να κινηθεί ευέλικτα στο χώρο της αγοράς εργασίας.
  • Σε επαγγελματικούς τομείς, όπως η μόδα, οι καλές ή εφαρμοσμένες τέχνες, η διδασκαλία, η αρχιτεκτονική και η διαφήμιση, τα portfolios χρησιμοποιούνται εκτεταμένα εδώ και αρκετά χρόνια, προκειμένου να προωθήσουν τη δουλειά των επαγγελματιών. Σήμερα, η χρήση του portfolio επεκτείνεται και σε άλλους επαγγελματικούς τομείς.
  • Το portfolio προσελκύει την προσοχή του υποψήφιου εργοδότη και αυξάνει την αξιοπιστία μας, καθώς δείχνει ότι όλα όσα ισχυριζόμαστε έχουν υπόσταση και συμπεριλαμβάνονται στο φάκελό μας.
  • Ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας και τη δημιουργικότητά μας, γιατί αισθανόμαστε ότι όντως μπορούμε να υποστηρίξουμε όσα ισχυριζόμαστε.
  • Είναι εύκολο στη χρήση του και δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις προκειμένου κάποιος να το συμπληρώσει.