Όλες οι Ανακοινώσεις

Από 8-28 Οκτωβρίου 2014 θα διαρκέσει η περίοδος εγγραφών για το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας Kick Athens.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου 2014 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος www.kickathens.gr.

Το Kick Athens είναι ένα δομημένο και απόλυτα στοχευμένο πρόγραμμα εκμάθησης επιχειρηματικότητας, που αποτελείται από παρουσιάσεις, βιβλία, videos, workshops και networking. Ξεκίνησε στο Seattle, από τον Michal Libes και σύντομα εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το Kick ολοκληρώνεται μέσα σε 100 περίπου ώρες, κατά την διάρκεια 6 εβδομάδων και απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, που θέλουν να υλοποιήσουν άμεσα την επιχειρηματική τους ιδέα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος είναι η ύπαρξη μίας συγκεκριμένης επιχειρηματικής ιδέας, χρόνος για την παρακολούθηση των μαθημάτων και των workshops, καθώς και η καλή γνώση αγγλικών. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να επιταχύνουν αποτελεσματικά την δημιουργία της δικής τους επιχείρησης και παρέχει βήμα-βήμα καθοδήγηση. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210-6800251 ή εδώ.