Εκτύπωση
Κατηγορία: Τι συμβαίνει / Πού συμβαίνει
Εμφανίσεις: 3955

Το Φεστιβάλ Επιστήμης και Τεχνολογίας - Athens Science Festival επιστρέφει για δεύτερη χρονιά φέτος με θέμα "Επιστήμη και Τεχνολογία: από τη θεωρία στην πράξη" στις 17-22 Μαρτίου 2015, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με ελεύθερη είσοδο.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό "Επιστήμη Επικοινωνία-SciCo", το Βρετανικό Συμβούλιο, τον Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση, την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας "INNOVATHENS", το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου και άλλους ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς φορείς. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης υποστηρίζει το 2o Athens Science Festival ως Χορηγός Επικοινωνίας.

Στόχος του 2ου Athens Science Festival είναι να αναδείξει, με εύληπτο τρόπο, τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της επιστήμης, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, και να επικοινωνήσει τη σημασία της επιστήμης στο ευρύ κοινό.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει δραστηριότητες και καινοτόμες δράσεις, οι οποίες απευθύνονται σε μαθητές και φοιτητές, αλλά και στο ευρύ κοινό: εργαστήρια, εκπαιδευτικά δρώμενα, επιμορφωτικά παιχνίδια, επιστημονικές παρουσιάσεις, συζητήσεις, παραστάσεις, προβολές, εκθέσεις και ενδιαφέρουσες ομιλίες από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.