Όλες οι Ανακοινώσεις

Το ReGeneration αποτελεί ένα καινοτόμο πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης, που κέρδισε το ενδιαφέρον χιλιάδων νέων, αλλά και γνωστών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, ενώ σε λίγες μέρες ξεκινά ο δεύτερος κύκλος. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ταλαντούχους πτυχιούχους νέους κάθε ειδικότητας από την Ελλάδα, και έχει ως βασικούς υποστηρικτές την Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative) και την Coca-Cola Hellas. 

Στόχος του είναι η εκμάθηση επικοινωνιακών και επιχειρηματικών δεξιοτήτων, μέσα από μία σφαιρική εμπειρία μάθησης, ώστε οι νέοι να εξασφαλίσουν ένα δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα στη χώρα μας. Βασικά χαρακτηριστικά του ReGeneration είναι η προσφορά εξάμηνης αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε εταιρικό περιβάλλον, η εντατική εξειδικευμένη εκπαίδευση, η καθοδήγηση από καταξιωμένους επαγγελματίες του επιχειρηματικού χώρου στην Ελλάδα και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο μέσα από εθελοντική εργασία σε μη κυβερνητικούς οργανισμούς.

Αν θες και εσύ να γίνεις μέρος του πρωτοποριακού προγράμματος πρακτικής άσκησης και να ξεχωρίσεις, δήλωσε συμμετοχή από τις 14 έως τις 30 Απριλίου, στο www.regeneration.gr.

Οι επιτυχόντες θα ξεκινήσουν την απασχόλησή τους στις εταιρείες στις 15 Σεπτεμβρίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.