Όλες οι Ανακοινώσεις

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει (http://www.econ.uoa.gr) την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση 90 θέσεων φοιτητών, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στην Διοίκηση και Διαχείριση Οικονομικών Μονάδων και Οργανισμών (ΔΔΟΜΟ), με κατεύθυνση την Λογιστική. Η εκπαιδευτική διαδικασία που ακολουθείται στο πλαίσιο της συγκεκριμένης κατεύθυνσης είναι η μικτή, δηλαδή πραγματοποιείται τόσο με τη χρήση συμβατικού συστήματος (διδασκαλία σε αίθουσα) όσο και με τη χρήση μεθόδων εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης.

Για την απονομή του τίτλου σπουδών η χρονική διάρκεια ορίζεται σε τέσσερα (4) διδακτικά εξάμηνα. Συγκεκριμένα για το πρόγραμμα πλήρους φοίτησης η φοίτηση διαρκεί τέσσερα εξάμηνα (δύο έτη), ενώ για το πρόγραμμα μερικής φοίτησης διαρκεί μέχρι οκτώ εξάμηνα (τέσσερα έτη).

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το ανωτέρω Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση και να τη στείλουν μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που χρειάζονται ηλεκτρονικά (ως συνημμένο αρχείο) στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικά στο Γρυπάρειο Μέγαρο που βρίσκεται Σοφοκλέους 1 & Αριστείδου, στο 5ο όροφο, γραφείο 508. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00 – 16:00) με την γραμματεία του  συγκεκριμένου προγράμματος  στο  210-3689453.

Η γραμματεία δέχεται αιτήσεις συμμετοχής μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.